Programează o vizită la FSPAC

Dacă dorești să afli mai multe despre facultatea noastră, poți oricând să ne vizitezi, pe baza unei programări făcute folosind formularul de mai jos.

În cadrul vizitei la FSPAC, vei avea ocazia nu doar să vezi sălile de curs și seminar, laboratoarele și studiourile, dar și să discuți cu responsabilul de admitere și cu profesori din facultate, pentru a obține răspunsuri la toate întrebările pe care le ai cu privire la instituția noastră.

:
Europa/București
:
Europa/București
:
Europa/București

NOTĂ DE INFORMARE

 

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) vă informează că acesta este un formular creat pentru programarea unei vizite la FSPAC. La mesajele trimise are acces doar domnul Prodecan responsabil cu zona de IT&C din cadrul FSPAC. Datele cu caracter personal transmise nu sunt redirecționate către terți (în exteriorul UBB). Singurele date personale stocate sunt: numele și prenumele persoanei, nr. de telefon, adresa de e-mail, instituția. Acesta date sunt stocate pe server pentru o perioadă limitată de timp (maxim 30 de zile). După 30 de zile toate datele și informațiile transmise prin acest formular vor fi șterse. Nu transmiteți prin intermediul formularului date cu caracter personal sensibile (de exemplu: informații privind convingerile religioase, originea etnică sau rasială, date legate de starea de sănătate, apartenența sindicală). Pentru mai multe informații referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal la Universitatea Babeș-Bolyai, vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate a UBB, disponibilă la link-ul următor: https://www.ubbcluj.ro/ro/politici/. Prin apăsarea butonului TRIMITE  ați luat la cunoștință că prin transmiterea mesajului/formularului, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate conform acestei Note de informare și conform Politicii de confidențialitate a Universității Babeș-Bolyai.