• Üdvözlünk

  Üdvözlünk

  a BBTE Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Kar honlapján.

Szakok

Alapképzés

Mesteri

Doktori

Közigazgatás és Közmenedzsment

Részletek itt

Politika- és Kommunikációtudományok

Politikatudományok

Kommunikációtudományok

Kommunikáció, közkapcsolatok és Reklám

Részletek itt

ID/IFR

Számokban

Számokban

5
Intézet
3000+
Diák
7516
Felvételiző az elmúlt 3 évben
83
Tanár

Tudjuk, hogy semmi sem összehasonlítható az igazi találkozással.

Még ez a honlap sem tudja átadni az élményt teljesen.

Rólunk mondták

 • Farkas Zsófia

  Egy egyetemi projektnek köszönhetően született meg a tiszta gondolat, hogy arculattervezéssel szeretnék foglalkozni. Az egyetem gyakorlatorientáltsága és rendkívül képzett tanárai egy igazán jó lendületet adtak az egész pályámhoz. Ma már az ott tanultak nem vizsgakövetelmények, hanem a gyakorlatban általam használt fontos eszközök.

  Farkas Zsófia

  arculattervező

 • Illyés Gergely

  A politológia számomra egy teljesen természetes választás volt, mert már nagyon fiatalon érdeklődtem a politika és a közügyek iránt, más pályát nem is tudtam volna elképzelni magamnak. Azóta is abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a hobbim a munkám, ehhez segített hozzá a politológián zajló képzés.

  Illyés Gergely

  politológus, a Nemzetpolitikai Kutatóintézet munkatársa

 • Bagaméri Noémi

  Aktívan részt vett a diákszervezeti életben majd később kommunikációt tanult a BBTE-n. Az alap és mesteri képzésen tanultakból, valamint a szakmai gyakorlatból kifolyólag nyilvános megjelenés, verbális és nonverábális kommunikáció, rendezvényszervezés, tárgyalástechnika terén gyűjtött tapasztalatot.

  Bagaméri Noémi

  televíziós szerkesztő, műsorvezető, az RMDSZ Nőszervezet NEEEM-kampányának koordinátora.

 • Pakó Szilvia

  Pakó Szilvia jelenleg újságíróként dolgozik a Magyar Távirati Irodánál. Alkalmazott médiatudományokat tanult mesteri képzésünkön, azelőtt pedig a BBTE Újságírás szakán szerzett diplomát 2016-ban. Fő érdeklődési körei a kortárs irodalom, a szociológia és a külpolitika.

  Pakó Szilvia

  újságíró

 • Takács Dániel

  A diploma megszerzése után szinte azonnal az RTL Magyarország munkatársa lettem, és azóta is itt dolgozom. Jelenleg az X Faktor tehetségkutató segédszerkesztője vagyok, de dolgoztam már a Nyerő Páros celeb-realityben, a Cápák között című vállalkozó-reality műsorban, az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban, és az Anikó show-ban is.

  Takács Dániel

  televíziós szerkesztő