Background Image

Activități

  • conferințe

    În fiecare an, studenții-doctoranzi au ocazia să participe la conferințe naționale și internaționale, dintre care vrem să amintim Simpozionul Internațional de Jurnalism (octombrie), Sesiunea de comunicări a studenților doctoranzi (februarie) și Conferința Media Digitală din cadrul Zilelor Culturii Media (mai), care sunt organizate în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

  • workshop-uri

    Workshop-urile sunt un prilej bun pentru ca studenții doctoranzi să cunoască profesioniști în comunicare, jurnaliști, dar și profesori de la instituții prestigioase din țară și din străinătate.

  • cercetare

    Studenții-doctoranzi au oportunitatea de a face cercetare și de a-și publica lucrările în cele două reviste de specialitate din cadrul Facultății de Științe Politice și ale Comunicării - Studia Ephemerides și Journal of Media Research.


evenimente trecute

image

Chico Poli Workshop 2022, la Tiltan School of Design and Visual Communication, Haifa, Israel


video
image

Hello World | proiect în cadrul Transcultural Experience Group 2020

Hello World este un proiect internațional unde artiști din toată lumea au trimis lucrări de artă pentru a le împărtăși cu noi toți. Sperăm să vă placă acest gest de bunăvoință și solidaritate din partea colegilor noștri de pe glob.

În cadrul proiectului Hello World participă o serie de instituții prestigioase precum MIT's Art, Culture and Technology program, Harvard's Cultural Agents, Theater without Borders, TransArtists, the Goethe Institut in India, Biskekart Contemporary Art (Kyrgyzstan), pARTage (Mauritius), The International Association of Art (UNESCO Official Partner), the Arts & Science International Institute in Paris, China Residencies, Mexico’s Arquetopia Foundation, South Africa National Association for the Visual Arts and Switzerland’s artists-in-lab program şi mulţi alţii.

Reality Trailer 2020 este un video realizat de doctorandele Michal Pal și Galia Katz din Israel, și a fost acceptat să participe la proiectul Hello World:

video
image

FESTILTAN International Design Workshop | Haifa, Israel | nov. 2017

Șapte studenți-doctoranzi, sub coordonarea prof. univ. Elena Aburdan, au participat la un workshop cu tema Design driven innovaton. 


video
image

Zilele Culturii Media | FSPAC | mai 2017

O serie de evenimente se desfășoară pe perioada unei săptămâni și care își propune să reunească studenți, profesioniști, profesori și cercetători din domeniile media digitală, jurnalism și comunicare și să devină un forum pentru schimbul de idei și facilitarea colaborărilor profesionale


video
image

Sesiunea de comunicări științifice a studenților-doctoranzi | februarie